img
img
img
Fetita cu maini colorate
Baietel se joaca de-a avionul
img

Si tu crezi în povesti?

Dacă și ție îți plac poveștile și crezi că ele pot face lumea mai bună, alătură-te misiunii noastre! Vrem să vindecăm prin povești, să le dăm oamenilor șansa de a oferi cadouri cu adevărat prețioase celor dragi, să le arătăm copiilor că fiecare dintre ei este un super-erou! 

Cum poți să devii colaborator?

  • Poti promova cartile noastre si le primesti la preturi reduse semnificativ
  • Îti putem publica articole pe blog daca se încadreaza în tema generala a proiectului (carti pentru copii, beneficiile cititului, efectul terapeutic al povestilor etc)
  • Te poti alatura echipei noastre de scriitori daca ai o super idee de poveste care merita propria ei carte personalizata
  • Daca esti ilustrator si vrei sa te ocupi în întregime de una dintre cartile noastre (noi scriem si publicam în mod constant), asteptam cu bucurie portofoliul tau la adresa contact@casutapovestilor.ro
  • Poti fi #ambasadordepovesti si sa ne ajuti sa ducem bucuria cartilor unice cât mai departe

De ce sa colaborezi cu noi?

Oh, sunt așa multe motive, dar, pe scurt, suntem oameni inimoși, cu o misiune clară în minte: să facem lumea mai bună prin povești.

Credem cu tot sufletul că fiecare dintre noi are o poveste care merită cartea ei. Mai credem că orice prichindel merită șansa la carte și bucuria de a se împrieteni cu cititul.

Dacă simți că rezonezi cu proiectul nostru, sub orice formă, așteptăm un semn de la tine. 

img
img
img
img
Close friends are reading book under blanket.
img
[]