Haide sa îti spunem despre

calatoria unei carti unice pe lume

Ne dai detalii despre eroul povestii

Imediat ce plasezi comanda pe site, primești un mini-interviu pe mail. Avem nevoie de răspunsurile la întrebări, ca să schițăm povestea.
Ai libertatea să ne spui oriceee, chiar orice ți-ai dori să apară în carte. Este cartea TA, e important să știm că te regăsești cu totul.Ziua 1

Primesti povestea spre citire

Când povestea e gata, ți-o trimitem proaspătă spre citire, integral. Este un proces creativ, deci poate dura un pic mai mult, în funcție și de cât de aglomerați suntem și câte povești avem în lucru în atelier. Aici este un moment bun să ne spui ce modificări ai vrea să aducem. Dacă vrei să rescriem povestea din temelii, asta va necesita un cost suplimentar.

Ziua 7-18

Povestea pleaca la ilustrat

Cum avem OK-ul de la tine, povestea merge să primească straie noi, sub forma ilustrațiilor minunate realizate de Alexandra Stoica, ilustratoarea noastră poznașă. Este o nouă etapă creativă în care intră povestea ta, pentru că ilustrațiile sunt realizate de mână și necesită muuultă migală. Dar wow, povestea începe să arate... a carte.


Ziua 19-28

Primesti imagini cu cartea

Cea mai lungă etapă a luat sfârșit. Vei primi, pe rând, imagini cu paginile ilustrate, aranjate în pagină, ca să știi în permanență cum va arăta cartea ta, pas cu pas. Vei fi acolo, cu noi, spectator la minunea care se petrece în atelierul nostru de povești.

Ziua 29-33

E timpul pentru tipar

Iuhuu! Ce aproape suntem de final! Cartea este acum la tipar și imediat ce e gata, o trimitem spre tine. Dar, înainte de asta, primești link pe mail cu ultima versiune a cărții. Tiparul poate dura până la 6, 7 zile lucrătoare, în funcție de perioadă.

Ziua 34-40

Cartea pleaca spre tine

Așteptarea a luat sfârșit! Cartea pleacă spre tine, prin curier pe bicicletă dacă ești din București sau Fan Curier, în restul țării. Imediat ciocănește curierul la ușa ta!Ziua 41-43

Oare ti-am povestit si despre sectiunea cu

povesti terapeutice?

O parte importantă a proiectului „Căsuța Poveștilor” sunt poveștile terapeutice. Un concept la care ținem tare, tare mult, pentru care colaborăm cu Adela Vulpe, psiholog și mamă, ca să ne asigurăm că fiecare poveste are efectul dorit.

Ce este de fapt o poveste terapeutică? Este o poveste care vindecă și are puterea de a transmite mesaje altfel greu de gestionat în special de către copii. „Fetița cu acadele în păr” este o astfel de poveste, de pildă, căci transmite micuțelor eroine mesaj de iubire de sine. 

Însă în biblioteca virtuală adăugăm constant noi și noi povești, multe dintre ele gratuite, pentru ca tu, ca părinte, să ai un ajutor pentru situațiile cele mai delicate din viață. Uite, poți descărca GRATUIT o poveste terapeutică despre vremea pandemiei, ca să le explici micuților tăi aproape totul despre situația bizară prin care trecem. 

Carte personalizata pentru bunica
Fragment din carte personalizata
Adela Vulpe, psiholog

“Povestile sunt instrumente extraordinar de puternice! Copiii, în special, înteleg mai bine trairile, încercarile prin care trec, cu ajutorul povestilor”

Adela Vulpe
Psiholog
[]