Haide sa îti spunem despre

calatoria unei carti unice pe lume

Ne dai detalii despre eroul povestii

Imediat ce plasezi comanda pe site, primești un mini-interviu pe mail. Avem nevoie de răspunsurile la întrebări, ca să schițăm povestea.
Ai libertatea să ne spui oriceee, chiar orice ți-ai dori să apară în carte. Este cartea TA, e important să știm că te regăsești cu totul.Ziua 1

Primesti povestea spre citire

Când povestea e gata, ți-o trimitem proaspătă spre citire, integral. Este un proces creativ, deci poate dura un pic mai mult, în funcție și de cât de aglomerați suntem și câte povești avem în lucru în atelier. Aici este un moment bun să ne spui ce modificări ai vrea să aducem. Dacă vrei să rescriem povestea din temelii, asta va necesita un cost suplimentar.

Ziua 7-18

Povestea pleaca la ilustrat

Cum avem OK-ul de la tine, povestea merge să primească straie noi, sub forma ilustrațiilor minunate realizate de Alexandra Stoica, ilustratoarea noastră poznașă. Este o nouă etapă creativă în care intră povestea ta, pentru că ilustrațiile sunt realizate de mână și necesită muuultă migală. Dar wow, povestea începe să arate... a carte.


Ziua 19-28

Primesti imagini cu cartea

Cea mai lungă etapă a luat sfârșit. Vei primi, pe rând, imagini cu paginile ilustrate, aranjate în pagină, ca să știi în permanență cum va arăta cartea ta, pas cu pas. Vei fi acolo, cu noi, spectator la minunea care se petrece în atelierul nostru de povești.

Ziua 29-33

E timpul pentru tipar

Iuhuu! Ce aproape suntem de final! Cartea este acum la tipar și imediat ce e gata, o trimitem spre tine. Dar, înainte de asta, primești link pe mail cu ultima versiune a cărții. Tiparul poate dura până la 6, 7 zile lucrătoare, în funcție de perioadă.

Ziua 34-40

Cartea pleaca spre tine

Așteptarea a luat sfârșit! Cartea pleacă spre tine, prin curier pe bicicletă dacă ești din București sau Urgent Cargus în restul țării. Imediat ciocănește curierul la ușa ta!Ziua 41-43

[]