Campanie de Sarbatori de Iarna 2021 🧑‍🎄

„Spune-mi o Poveste de Craciun”

Eram copil și stăteam ghemuită după sobă, pe patul făcut din lemne al bunicii. Era așa cald, că simțeam că-mi explodează urechile.

Bunica torcea lână și povestea.

Imaginea pare desprinsă din poezia „Bunica” de Ștefan Octavian Iosif – vai, ce mi-a mai plăcut! – dar e de fapt cât se poate de reală în amintirile mele. Așa îmi petreceam mai toate serile de iarnă la bunici și printre cuvintele bătrânei, prin fâsâitul fuiorului care se rotea la îndemnul degetelor sale, plutea ceva magic.

Bunica a fost dintotdeauna o povestitoare desăvârșită! Și a reușit să îmi sădească în inimă bucuria unei povești. Vezi tu, bunica știa, fără să fi studiat manuale de psihologie, că poveștile aduc oamenii aproape. Că, dacă ea nu duce mai departe istoria familiei sale, se va stinge odată cu ea.

Poveștile sunt liant, sunt bucurie, sunt familie.

Și cel mai de preț cadou pe care i-l poți face copilului este amintirea timpului pe care l-a petrecut cu tine.

Anul acesta, am lansat bundle-ul „Cartea lui Moș Crăciun + Scrisoare de la el” ca să îți ofer instrumentul perfect pentru asta.

Răsfoiți împreună cartea în care copilul este eroul poveștii, stârnește-i curiozitatea despre Moș Crăciun, citiți scrisoarea de la el, cu mesajul unic al Moșului și coaceți împreună turta dulce preferată în casa cea mai veselă din Laponia (hint: trăiesc mulți spiriduși acolo, ghici ciupercă ce-i?). Ai și rețeta inclusă în scrisoare – vă veți distra de minune și veți construi amintiri bune de pus în ramă, dar mai ales în suflet.

Deci spune-i o poveste de Crăciun și bucurați-vă de familie!

3 Motive sa te Alaturi Campaniei
„Spune-mi o Poveste de Craciun”

Construiesti amintiri de nepretuit

Când răsfoiești cartea în care copilul TĂU este eroul, în preajma Crăciunului, sădești în săculețul minții amintiri pe care puiul tău le va purta toată viața. Amintiri mai prețioase decât cele mai scumpe cadouri.

Îi arati copilului cum sa se bucure de lucrurile marunte

Atât în Cartea lui Moș Crăciun, cât și în Scrisoarea de la Moș găsești o poveste cu lecții de viață.
Copilul-erou învață că nu avem nevoie de multe lucruri ca să fim fericiți.

Petreceti timp memorabil în familie

Am adăugat în plic, alături de Scrisoarea de la Moș Crăciun, și o rețetă de turtă dulce pe care să o încerci cu micuții tăi. Deci have fun și cuibăriți-vă lângă brad cu bucurie.

Ce spun alti iubitori de povesti

Câtă bucurie am văzut in ochii lor!!! Chiar dacă cea mare (care acuș face 13 ani ) știe cine e moșul adevărat, a plâns și ea de bucurie! Mulțumim! Sunt minunate!
Mihaela B.
Mamă de 3 fete cucuiete
Absolut fantastică scrisoarea Moșului!! Degeaba as încerca sa scriu câta bucurie și uimire a adus gândul ca însuși Moșul i-a trimis piticuței mele o scrisoare, că nu aș reuși să transmit nici pe jumătate. Cât despre rețeta de turta dulce.... absolut delicioasă!! Mulțumim cu recunoștință!!
Lavinia C.
Mamă de fetiță
[]